Particulier
Voor particulieren bieden we een groot sortiment planten voor uw tuin aan. Dit kunnen planten zijn uw tuinarchitect aanbevolen heeft of planten die u zelf in de boeken of op internet gevonden heeft. Op internet worden veel planten aangeboden, ook uit andere klimaatzones, wat mogelijk betekent dat nogal wat planten daardoor hier niet kunnen overleven, bijvoorbeeld door bevriezing, verdroging, te nat, teveel, of te weinig licht(zon).
U krijgt van ons deskundig advies over planten, met betrekking tot het planten en in enige mate met betrekking tot het inrichten van uw tuin. Bij grote tuinen met een intensieve beplanting raden wij U aan een hovenier in de arm te nemen. Hierin kunnen wij u van dienst zijn met het aanreiken van hoveniers met wie we veel zaken doen. Zowel voor de grote als voor de kleine tuin.
Voor de particulier zijn we vrijdag en zaterdag open van 8.00 uur tot 17.00 uur. U kunt ons dan zonder afspraak bezoeken om te kijken, te vragen, te kopen en mee te nemen als het voorradig is. Telefonisch zijn we de hele week bereikbaar en kunt altijd een afspraak maken om te komen kijken buiten de openingstijden voor particulieren.
Indien onze aanhanger niet is uitgeleend en uw beschikt over een trekhaak kunt u deze gratis gebruiken om u planten naar huis te vervoeren.
U kunt ons gerust ’s avonds bellen tot 22.00 uur, als u vragen heeft of iets wilt bestellen. Wij hanteren de informele insteek en proberen u zo goed mogelijk vooruit te helpen.
Voor ieder segment tuin kunnen we planten leveren; klassiek, modern en alles ertussen in.
Groen is leven en zorgt voor evenwicht, werkt harmoniserend, rustgevend en stabiliserend.
Groen ontspant, ermee bezig zijn nog meer!

Openingstijden voor particulieren

Vrijdag en zaterdag van 08:00 tot 17:00

In juli en augustus zij we gesloten voor particulieren omdat we de planten de tijd willen geven om uit te groeien tot leverbare planten